Logo lv.boatexistence.com

Vai mach3 asmeņi derēs kodolsintēzes skuveklim?

Satura rādītājs:

Vai mach3 asmeņi derēs kodolsintēzes skuveklim?
Vai mach3 asmeņi derēs kodolsintēzes skuveklim?

Video: Vai mach3 asmeņi derēs kodolsintēzes skuveklim?

Video: Vai mach3 asmeņi derēs kodolsintēzes skuveklim?
Video: Comparing Gillette Fusion 5 Pro Glide Vs Gillette Mach 3 Shaving Blades Which One To Buy 2024, Maijs
Anonim

Atbilde: Sveiki, šīs kasetnes der visiem autentiskajiem Mach3 rokturiem. Tie neder Fusion rokturiem vai jebkura cita zīmola rokturiem.

Vai Mach3 un Fusion asmeņi ir savstarpēji aizvietojami?

Patiesā atšķirība starp Mach3™ un Fusion™ ir platforma, ko tas atbalsta. Šī platforma attiecas uz veidu, kādā tā savienojas ar skuvekļa kātu. Abas ir ļoti atšķirīgas un nav savstarpēji aizvietojamas.

Vai visi Mach 3 asmeņi ir savstarpēji aizvietojami?

Jā, viņi to dara. Vienīgais, kas var atšķirties, ir vibrējošais. Jā, der pat sieviešu "Venus3" asmeņi. Vienu reizi esmu izmantojis vienu no savas sievas asmeņiem, kad man beidzās 3. maha asmeņi.

Kāda ir atšķirība starp Gillette Mach3 un Fusion?

Par Gillette Fusion:

Fusion modelis ir nedaudz dārgs salīdzinājumā ar Mach 3, jo tam ir pieci asmeņi Tam ir arī dažādas versijas - Gillette Fusion ProGlide un Gillette jauda ar papildu funkcijām. Abi šie Gillette modeļi ir vairāku vīriešu iecienītākie.

Vai Mach3 ir labāks par Gillette 5?

Gan Mach3, gan Fusion5 asmeņi nodrošina augstas veiktspējas skūšanu. Abiem ir precīzi uzasināti un pārklāti asmeņi. … Fusion5 asmeņi ir izstrādāti tā, lai vispirms saīsinātu rugājus, pēc tam grieztu vēl tuvāk, lai nodrošinātu vienmērīgu apdari tikai vienā gājienā.

Ieteicams: