Logo lv.boatexistence.com

Vai tas ir mon cheri vai ma cherie?

Satura rādītājs:

Vai tas ir mon cheri vai ma cherie?
Vai tas ir mon cheri vai ma cherie?

Video: Vai tas ir mon cheri vai ma cherie?

Video: Vai tas ir mon cheri vai ma cherie?
Video: Stromae - ta fête (Official Video) 2024, Maijs
Anonim

Chéri ir no franču valodas darbības vārda formas, kas nozīmē “lolots”, un mon ir vīriešu personiskais vietniekvārds “mans”. Tātad jūsu chéri ir kāds, kuru jūs novērtējat un dārgumi. sieviešu ekvivalents ir ma chérie.

Kāda ir atšķirība starp Ma Cherie un mon Cheri?

Ma chérie un mon chéri apzīmē “mans mīļais”, mīļais termins, ko es šeit dalos ar jums. Atšķirība ir tāda, ka viens ir sievišķīgs (ma chérie, ko saka sievietei), bet otrs ir vīrišķīgs (mon chéri, ko saka vīrietim).

Vai varat bērnam pateikt mon Cheri?

Mon chéri un ma chérie noteikti var lietot arī ar dēliem un meitām Draugu vai kolēģu starpā dažreiz tiek lietots "ma chérie", bieži, bet ne vienmēr ar humoristisku un /vai sarkastiskā veidā. Cheri un Cherie ir gandrīz tikai mīļākie.

Vai vīrietis saka ma cherie?

Citiem vārdiem sakot, neuzrunājiet vīrieti par ma cherie. Tas ir sievišķīgi visu ceļu. Ma ir sievišķā versija, ko izmanto tikai sievietēm; mon ir vīriešu versija my.

Vai tā ir Šera vai Šēra?

Otrajā teikumā cher vienmēr būs neitrālā vīriešu dzimtes formā neatkarīgi no lietvārda dzimuma. Kristīne, ja "cher" ir īpašības vārds ("chère Martine", "elle est chère, cette voiture!"), īpašības vārds mainās atkarībā no lietvārda dzimuma.

Ieteicams: