Logo lv.boatexistence.com

Kas ir koeficients scilab?

Satura rādītājs:

Kas ir koeficients scilab?
Kas ir koeficients scilab?

Video: Kas ir koeficients scilab?

Video: Kas ir koeficients scilab?
Video: Kas ir Kredītlimits un kā pieteikties aizdevumam 2024, Maijs
Anonim

Apraksts. C=koeff(Mp) atgriež lielā matricā C polinoma matricas polinoma matricas koeficientus Matemātikā polinoma matrica vai polinomu matrica ir matrica, kuras elementi ir viendimensiju vai daudzfaktoru polinomi Līdzvērtīgi polinomu matrica ir polinoms, kura koeficienti ir matricas. https://en.wikipedia.org › wiki › Polynomial_matrix

Polinomu matrica - Vikipēdija

Mp. C ir sadalīts kā C=[C0, C1, …, Ck], kur Ci ir sakārtoti augošā secībā k=max(grāds(Mp)) C=coeff(Mp, v) atgriež koeficientu matricu ar pakāpi v.

Kas ir %z programmā Scilab?

%z ir polinoms sarežģītos gadījumos pēc noklusējuma, z=poli(0, "z"). Šis mainīgais tiek izmantots, lai izveidotu polinomus.

Kas ir poli funkcija programmā Scilab?

Scilab ir aprīkots ar iebūvētu funkciju polinomu definēšanai. Scilab funkcija polinomu definīcijai ir poly. Atkarībā no funkcijas opcijām polinomu var definēt, pamatojoties uz tā koeficientiem vai saknēm.

Kā jūs izmantojat poli programmā Scilab?

Ja v ir vektors,

  1. poly(v, "x", ["saknes"]) ir polinoms ar saknēm v un "x" ierakstus kā formālu mainīgo. (Šajā gadījumā saknes un poli ir apgrieztas funkcijas). …
  2. poly(v, "x", "coeff") izveido polinomu ar simbolu "x" un ar koeficientiem v ierakstus (v(1) ir polinoma konstants vārds).

Kas ir polis polinomā?

Poly nozīmē "daudz" grieķu valodā, un nomiāls nāk no latīņu nomen jeb "nosaukums"." Matemātiskā kontekstā tas kļūst par "daudziem terminiem". Ir daži citi noteikumi par polinomiem (eksponentiem, piemēram, jābūt pozitīviem veseliem skaitļiem), un jūsu matemātikas skolotājs var tos aizpildīt. Polinoma definīcijas.

Ieteicams: