Logo lv.boatexistence.com

Vai automātiskajai transmisijai ir spararati?

Satura rādītājs:

Vai automātiskajai transmisijai ir spararati?
Vai automātiskajai transmisijai ir spararati?

Video: Vai automātiskajai transmisijai ir spararati?

Video: Vai automātiskajai transmisijai ir spararati?
Video: Flexplate - How Flexplates Work vs Flywheel 2024, Jūlijs
Anonim

Spararati parasti ir transportlīdzekļos, kas aprīkoti ar manuālo pārnesumkārbu, savukārt flexplates izmanto transportlīdzekļos ar automātisko pārnesumkārbu. … Uz kloķvārpstas ir piestiprināta lokanā plāksne, kas savieno dzinēja izvadi ar griezes momenta pārveidotāja ieeju.

Vai automātiskajā pārnesumkārbā ir sajūga spararats?

Automātiskā pārnesumkārba izmanto spararatu, ko biežāk sauc par “ flexplate”. Elastīgā plāksne ir pieskrūvēta pie dzinēja tāpat kā spararats transportlīdzeklī ar manuālo pārnesumkārbu, taču tā galvenais mērķis ir ļaut starterim apgriezt dzinēju.

Ko dara spararats automātiskajā pārnesumkārbā?

Tas ļauj izmantot elektrisko starteri. Startera motors ieslēdz startera gredzenu uz spararata malas, lai sāktu dzinēja griešanos. Autovadītājiem vissvarīgākais ir tas, ka spararats savieno dzinēju ar transmisiju, izmantojot sajūgu, lai pārnestu jaudu uz riteņiem.

Vai spararats ir tikai manuāls?

Spararati parasti ir tikai transportlīdzekļos ar manuālo pārnesumkārbu. Spararati automašīnām un kravas automašīnām ir piestiprināti dzinēja aizmugurē starp dzinēju un transmisiju.

Vai spararats ir savienots ar transmisiju?

Spararats ir metāla disks, kas atgādina pārnesumu, kas novietots starp jūsu sajūgu un transmisiju Šī daļa kopā ar sajūgu palīdz nodrošināt jaudu uz dzinēju un no tā un transmisija. Jebkurai manuālai automašīnai, lieljaudas kravas automašīnai vai lielai iekārtai ir šī daļa.

Ieteicams: