Logo lv.boatexistence.com

Vai Tonijs Vanags slido ar mongo?

Satura rādītājs:

Vai Tonijs Vanags slido ar mongo?
Vai Tonijs Vanags slido ar mongo?

Video: Vai Tonijs Vanags slido ar mongo?

Video: Vai Tonijs Vanags slido ar mongo?
Video: 5 Reasons Everyone Should Push Mongo 2024, Maijs
Anonim

Dažas īstas slidošanas leģendas, piemēram, Ēriks Kostons un Tonijs Hoks, ir pārsteidzoši piemēri slidotājiem, kuri slidojot nospiež mongo slēdzi, un tas ir kļuvis par būtisku lomu viņu slidošanas stilā. Lielākā daļa profesionālo skeitbordistu faktiski spiež mongo, atrodoties slēdžā.

Vai ir kādi Mongo profesionāli slidotāji?

Leģendas , piemēram, Ēriks Kostons un Džino Ianuči ir lieliski piemēri slidotājiem, kuri slidojot nospiež mongo, un tas ir kļuvis par viņu īpaši stāvā slidošanas stila neatņemamu sastāvdaļu. - Ja jūs jau esat vainīgs mongo grūšanā, neuztraucieties, daži no jūsu iecienītākajiem profesionāliem slidotājiem sāka slidot šādā veidā!

Vai ir pareizi slidot Mongo?

Dažiem skeitbordistiem mongo stumšana ir piemērota, taču tas ir slikts ieradums, ja plānojat apgūt tehniskus flip trikus. Ir grūti teikt, ka mongo stumšana ir "nepareizi", jo nav pareiza vai nepareiza veida slidot, un, ja tas jums der, jums tas ir jāizbauda.

Vai Bams spiež mongo?

Bams Mardžera: Tagad mēs iemācīsim jums, ko nedrīkst darīt. To sauc par stumšanu mongo. Mongo stumšana ir stumšana ar priekšējo pēdu, tātad tas ir gandrīz aizmugurē. … Bam: Atcerieties, ka nevajag mango kāju, jeb mīzt pedāli.

Vai ir slikti stumt mongo uz skrituļdēļa?

Skeitbordistiem ir daudz problēmu, ko stumšana mongo rada. … Braukt ar skeitbordu ir pietiekami grūti, taču stumšana mongo to padara grūtāku vairākos veidos. Tas ir bīstami push.

Ieteicams: