Logo lv.boatexistence.com

Kuri ir pozitīvi veseli skaitļi?

Satura rādītājs:

Kuri ir pozitīvi veseli skaitļi?
Kuri ir pozitīvi veseli skaitļi?

Video: Kuri ir pozitīvi veseli skaitļi?

Video: Kuri ir pozitīvi veseli skaitļi?
Video: Learn The Positive and Negative Numbers – Easy TIP To Remember The Rules! 2024, Maijs
Anonim

Pozitīvi veseli skaitļi ir visi veseli skaitļi, kas lielāki par nulli: 1, 2, 3, 4, 5, …. … Katram pozitīvam veselam skaitlim ir negatīvs vesels skaitlis, un šos veselos skaitļus sauc par pretstati. Piemēram, -3 ir pretstats 3, -21 ir pretstats 21 un 8 ir pretstats -8.

Kas ir pozitīvu veselu skaitļu piemēri?

Pozitīvi veseli skaitļi: vesels skaitlis ir pozitīvs, ja tas ir lielāks par nulli. Piemērs: 1, 2, 3… Negatīvi veseli skaitļi: vesels skaitlis ir negatīvs, ja tas ir mazāks par nulli. Piemērs: -1, -2, -3...

Kādi ir pozitīvu skaitļu piemēri?

Pozitīvie skaitļi ir lielāki par negatīviem, kā arī nulle. Pozitīvie skaitļi skaitļu rindā ir attēloti pa labi no nulles. Pozitīvu skaitļu piemēri: 1, 2, 88, 800, 9900 utt..

Kas ir 2 pozitīvs veselā skaitlī?

1. NOTEIKUMS. Pozitīva vesela skaitļa un negatīva vesela skaitļa reizinājums ir negatīvs. 2. NOTEIKUMS: divu pozitīvu veselu skaitļu reizinājums ir pozitīvs.

Vai ir pozitīvs vesels skaitlis?

Pozitīvi veseli skaitļi ir vienkārši jūsu skaitīšanas skaitļi. Pozitīvi veseli skaitļi faktiski ir daļa no lielākas skaitļu grupas, ko sauc par veseliem skaitļiem. Veselie skaitļi ir veseli skaitļi, gan pozitīvi, gan negatīvi. Ar veseliem skaitļiem mēs saprotam skaitļus bez daļskaitļiem vai decimāldaļām.

Ieteicams: